Familypark Neusiedlersee

Familypark NeusiedlerseeTöbb mint 140.000 m²-en: az Almarepüléstõl a zegzugos mocsárvárig – egész napos móka!
Hercegnõ, kalóz, kalandor, felfedezõ vagy csupán szórakozni vágyó vagy? Ausztria legnagyobb szabadidõparkjában mindenki garantáltan megtalálja a neki való kikapcsolódási lehetõséget!

A különféle jármûvek, mászási lehetõségek, pihenõk, elektronikus színházak, mesék és éttermek színes kavalkádja négy különbözõ témakörben várja a látogatókat, mindenkinek a megfelelõ ajánlatot kínálva. Minden évben újra és újra meglepjük vendégeinket, és csillogóvá varázsoljuk a gyerekszemeket. Nálunk valóra válnak az álmok! Suhanj a halakkal! Na, hol van ilyen? Szenzációs vízi móka 2012-rõl a Familypark Neusiedlersee-ben!



Familypark NeusiedlerseeKALANDVÁR:
Elsõként a sárkányokkal találkoztok, akikkel a magasban elgurultok a kilátótorony mellett. Szálljatok a ballon-körhintával a hápogó kacsaparádé, az oldtimer-konvoj és a vidám teknõs-körhinta fölött.
MESEERDÕ:
Az elvarázsolt meseerdõben történeteket hallgathatnak a kis vendégek, míg nagymama és nagypapa gyermekkori emlékeiket idézik fel. A gazdák még mindig civakodnak, a madarak lagzit ülnek vagy a hangok mégiscsak a kastélyban lakó szellemektõl jönnek?
Familypark NeusiedlerseeKALANDSZIGET:
A bátor felfedezõket várja Ausztria legszuperebb családi hullámvasútja, az Isteni villám. Elhaladva a mackós kalózok mellett, akiknek éneke a Krokó-vízipályáig kísér minket, a Római toronnyal egészen a felhõkig repülünk. Kicsi és nagy vízi pockok számára valódi élmény a Vízicsata. A Tengeri sárkány a magasba repít, és szenzációs kilátást nyújt egészen a Fertõ-tóig.
TANYA:
Elszabadultak a malacok! "Állati" kalandok várnak a gondosan kialakított Tanya részen. Sétálj az erdõben és pihentesd a lelkedet, merülj el az érintetlen természet csodáiban. Megsimogathatod, és finom falatokkal kényeztetheted kis állatkertünk lakóit. De nem leszel móka és kaland híján sem! Gyerünk! Szállj az Õrült madárijesztõvel az égbe! Visítozó malackákon vagy igazi traktorokon felfedezni a tanyát, az lenne még csak valami! A vidám Erdei futamon már vár Rád a süni és a nyuszi. Juj, de hiszen ez egy kukac! Az Almarepülés színes kavalkád, itt vár csak igazi kaland rád!

 

Tourism in Russia