Környékünk

Velem látképe, Kőszegi hegységNyugat-Dunántúl, az erőt adó régió
Üdvözöljük a Nyugat-Dunántúlon!

Járt már nálunk? Ha nem, ismerkedjünk együtt a Pannon dombok által nyújtott csodás élményekkel. Látogassunk el a gyógyulást és felfrissülést nyújtó fürdőinkbe, járjuk be gyalog vagy vízen az érintetlen természet, az Őrség, a Fertő-Hanság, a Kőszegi- és Soproni Hegység, az Írottkő vagy a Szigetköz tájait. A sportok szerelmesei kora tavasztól benépesítik tavainkat, folyóinkat, kerékpárútjaink ide csábítják messzi tájak lakóit is.

ŐrségPihenjünk meg a folklórkincsekben páratlanul gazdag Őrség nyugalmat árasztó tájain, idézzük fel együtt elmúlt korok emlékeit. Keressük fel a műemlékeiről híres Sopront, Pannonhalmát, a Világörökség részét, Győrt, Kőszeget vagy a római emlékeket gondos gazdaként őrző várost, Szombathelyt. Élvezzük az alpokaljai kis falvak varázsát, horvát kultúráját.

ForchtensteinKözépkori váraink, barokk kastélyaink, templomaink csodás kulturális élményeket tartogatnak. Keveredjünk el a pezsgő rendezvények, fesztiválok - Savaria Karnevál, Győri Nyár, Sárvári Folklórtalálkozó, Soproni Ünnepi hetek, Kőszegi Várjátékok, fertődi Kastélykoncertek, Orsolya-napi Vásár, Gesztenye Ünnep, hogy csak néhányat említsünk - forgatagában. S hogy ne maradjunk éhen, tegyünk páratlan gasztronómiai utazást. Szomjunk oltásáról méltán híres boraink - soproni Kékfrankos, zalai- és somlai borok gondoskodnak.

Kikapcsolódás, feltöltődés, megújulás: a régiónkba látogatók élménye.

Tourism in Russia