Bükfürdő

BükfürdőBük-fürdő Nyugat-Magyarország egyik legismertebb, legkedveltebb gyógyfürdője.
Budapesttől 210 km-re, Ausztriától 20 km-re, szépen parkosított, nyugodt, igen kedvező szubalpin klimatikus környezetben fekszik. A látnivalókban gazdag környezet, a magas színvonalú szolgáltatások mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek nyugodt körülmények közt gyógyuljanak, pihenjenek.
Az Európa szerte ismert Bükfürdő a 20. század második felében Magyarország egyik legjelentősebb gyógyfürdőjévé fejlődött. A felbecsülhetetlen értékű hévízkincs, a szubalpin klíma, a látnivalókban gazdag környezet, a gondozott településkép és a magas színvonalú szolgáltatások gondoskodnak arról, hogy vendégeink nyugodt körülmények között gyógyuljanak és pihenjenek nálunk. Nagy kincset bízott ránk a természet. Gyógyító energiát adott kezünkbe, amely segít megőrizni mindannyiunk féltve őrzött kincsét, az egészséget. Ehhez az ajándékhoz színvonalas létesítményeket, szakmai hátteret társítottunk. Orvosaink és a fürdő munkatársai azon fáradoznak, hogy vendégeink elégedetten távozzanak.
A gyógyvíz magas kalcium, magnézium, fluorid és hidrogén-karbonát tartalma miatt kitűnően alkalmas reumás és ortopédiai betegségek, meszesedés, csontritkulás, lumbágó, köszvény, porckopás, baleseti utókezelések gyógyítására, nőgyógyászati panaszok kezelésére. Gyógyászati szolgáltatások: masszás, víz alatti torna, súlyfürdő, elektroterápia, gyógyszeres pakolás, egyéni-csoportos gyógytorna, reumatológus szakorvos ellenőrzése mellett. Alternatív gyógymódok: szoftlézer kezelés, lézerakupunktúra, oxigénterápia, reflex- és Thai masszázs.
A fürdő nem csak betegeknek alkalmas, hanem a rekreációs céllal érkezők és az aktív pihenésre vágyók igényeit is kielégíti. A szépen parkosított 13 hektár területen, számos fedett, félig fedett, gyermekmedence, csúszda, egy feszített víztükrű úszómedence, valamint egy élményfürdő várja a kedves vendégeket, ahol vadvízi csatorna, vízbefúvások, pezsgőágyak szolgálják az élményteli kikapcsolódást.

 

Tourism in Russia